Keskustelu

Tervetuloa vaihtamaan mielipiteitä! Voit antaa palautetta, jakaa mielipiteitä muiden lukijoiden kanssa kirjastani tai muuten vain sanoa terveisesi minulle. Pyrin myös vastaamaan täällä kaikkiin kysymyksiin, joita minulle lähetätte.


 >> Kirjasi antaa toivoa
Kirjoittaja:
Anne

Kirjoitettu:

13.12.09 klo 13:29
Meillä poika 3v6kk, lokakuussa oltiin neurologisella ja nyt keväällä menossa autismitutkimuksiin lastenlinnaan. Vuoden alusta pitäisi alkaa puheterapia ja päiväkodissa kuntoutus on lähtenyt hyvin käyntiin avustajan kanssa.

Poika ei juurikaan puhu, höpöhöpö-kieltä on ja ihan muutamia yksittäisiä sanoja. Käytännössä puhumaton lapsi.

Välillä mennään intoa täynnä kohti uusia haasteita, seuraavana päivänä itku tulee jo pelkästä pojan katsomisesta. Kohtaako kiusaamista, saako ystäviä, pärjääkö elämässä.

Teidän pojissa paljon yhtäläisyyksiä meidän poikaan, jopa niin paljon että voisin kuvitella kirjan kertovan meistä. Karkailut, syömiset, riisumiset, raivarit. Murot ym.

Olen nyt kirjan loppusivuilla ja toivo on herännyt, ehkä suurempana kuin vielä kertaakaan tähän mennessä. Myös mies lukenut kirjaa ja moni asia on selvennyt.

Kiitokset, tiedolla minkä meille jaoit, jaksamme kuntoutusta ja uskallamme toivoa että meidänkin pojallamme on edessään hieno ja menestyksekäs tulevaisuus <3

Ihanaa joulun odotusta koko perheellenne!
Kirjoittaja:
Leena Mäkelä

Kirjoitettu:

14.12.09 klo 19:20
Hei! Paljon kiitoksia palautteestasi! Hyvä, kun pojallanne on lähtenyt kuntoutus käyntiin, toivon teille siinä paljon jaksamista ja kannustusta!
Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta Teillekin!
Leena M
Kirjoittaja:
Leena Mäkelä

Kirjoitettu:

19.08.15 klo 16:26