Keskustelu

Tervetuloa vaihtamaan mielipiteitä! Voit antaa palautetta, jakaa mielipiteitä muiden lukijoiden kanssa kirjastani tai muuten vain sanoa terveisesi minulle. Pyrin myös vastaamaan täällä kaikkiin kysymyksiin, joita minulle lähetätte.


 >> pojista nyt
Kirjoittaja:
Leena Mäkelä

Kirjoitettu:

19.09.12 klo 20:26
Hei! Kerron kirjassani poikieni varhaislapsuudesta noin kymmenvuotiaiksi. Se aika oli todella haastavaa minulle, mutta koko ajan tiesin, että ne jokapäiväiset uskomattomat epätodelliset jutut on joskus kirjoitettava muistiin. Viitisen vuotta sitten kirjoittaminen tuntui ajankohtaiselta. Olin saanut tarpeeksi etäisyyttä siihen haastavaan aikaan ja huimasti kehittyneet poikani olivat jo peruskoulun loppusuoralla, toinen kahdeksannella ja toinen yhdeksännellä. Veikolla oli pidennetty oppivelvollisuus. Hän oli koulun piirissä yhteensä 11 vuotta. Eskari, 0-luokka + 9 vuotta koulua. Severi aloitti edy-luokalla jatkaen neljännellä yleisopetuksen puolella. Kiitos tästä kaikesta kuuluu myös erittäin ammattitaitoisille koulunkäyntiavustajille motivoituneiden opettajien lisäksi!

Nyt tuosta haastavasta ajasta on kulunut noin 15 vuotta. Veikko pääsi ylioppilaaksi keväällä -11 ja Severi keväällä -12. Veikko suoritti 12 kuukauden varusmiespalveluksen, Severillä se on vielä edessä. Molemmilla pojilla alkoi tänä syksynä uusi opinahjo: Veikolla ammattikorkeakoulun teknillinen ala ja Severillä teknillinen yliopisto.

Leena
Kirjoittaja:
Leena Mäkelä

Kirjoitettu:

17.08.13 klo 10:14
Kirjaa saa edelleen tilattua näiden jo melkein vanhanaikaisten kotisivujen kautta. (Joku ajatteli, että sivut ovat sulkeutuneet, koska keskustelupalstan viimeinen päivämäärä on edelliseltä vuodelta.) Leena
Kirjoittaja:
Leena Mäkelä

Kirjoitettu:

19.08.15 klo 16:24